Pulsen op – og pulsen ned

Når vi i VisitSkanderborg arbejder med oplevelser under åben himmel, vil vi gerne have tilbuddene klar til alle jer, der bliver glade i hovedet af at færdes derude i naturen. Både jer, der kan og vil give den maks gas på cyklen eller i kajakken. Og jer, der hellere vil have ro til at nyde naturens rum, lade tankerne flyve og reflektere over livet.

Sjovt nok vil mange af os jo gerne det ene den ene dag og det andet den anden dag.

Og så er vi jo i den lykkelige situation, at Søhøjlandet åbner sig for os. Hver dag. Når den livgivende sommerregn får skoven til pirre næsen med tusind dufte, når solen inviterer til lange svømmeture eller når vinter-tågen pakker det hele ind i mild mystik.

Find alle oplevelserne på visitskanderborg.dk. I Søhøjlandet er der altid noget på færde, både for de vilde og de stille.